Viikon ruokalista

« Viikko 04 »

Maanantai 22.1.2018

Aurajuustolohi, raikas kermaviilikastike (G) (L)
Paistettu Björkensin makkaravalikoima (G) (L)
Herne-minttu risotto (G) (L)
Porkkanakeitto (G) (L)

Tiistai 23.1.2018

Aurinkokuivatulla tomaatilla täytetty broilerinpihvi (G) (L)
Pinaatti-juusto täytteinen kalarulla (G) (L)
Fetajuusto-parsakaalipihvi (G) (L)
Ahven keitto (G) (L)

Keskiviikko 24.1.2018

Porsaanleike, bearnaisekastike (L)
Uunihauki valkoviinikastikkeessa (G) (L)
Kermainen chevrejuusto-pasta (L)
Lihakeitto (G) (L)

Torstai 25.1.2018

Perinteiset lihapullat, ruskea kastike (G) (L)
Oopperakellarin silakat (L)
Paistettu kesäkurpitsa ja yrtti couscous (L)
Hernekeitto (L,G) Pannukakku, hillo ja kermavaahto (L)

Perjantai 26.1.2018

Maltainen riistakäristys, puolukkahillo (L)
Paistettu puna-ahven, piparjuurikastike (G) (L)
Munakoisokääryle ja lämmin quinoa-salaatti (G) (L)
Sahramilla maustettu katkarapu-fenkolikeitto (G) (L)
Lataa PDF versio

Haluatteko tulevaisuudessa lounaslistat sähköpostiinne?

Täytä sähköpostiosoitteesi viereiseen kenttään ja lähetämme lounaslistat sähköpostiisi. Tilauksen peruuttaminen onnistuu täyttämällä osoitteen ja valitsemalla "Lopeta tilaus".

Tilaa lounaslistaa

(G) Gluteeniton
(M) Maidoton
(L) Laktoositon
(VL) Vähälaktoosinen
(S) Sokeriton
(V) Vegetaarinen